Advertlets

Sabtu, Mei 16, 2009

Hari ini hujung minggu

Ceh, baca jugak blog ini di hujung minggu? Hahah.

Macam biasa, tiada siaran serius di hujung minggu.

Kan ke best di hujung minggu diisi dengan membaca suratkhabar, tengok cerita Hindustan, tanam pokok cili, trim rumput kapet, jalan-jalan pergi taman bawak bola sepak, lari keliling taman sambil kontrol dada dan perut, masak nasi ayam spesel, pergi kedai sarapan pagi jalan kaki dan tidur sampai hilang pagi?

Aqil @Stesen bas Kulim

Buat kaum bapa, selamat membasuh dan memandikan anak. Buat kaum suami, apa salahnya tolong isteri lipat kain, buat kaum isteri, apa salahnya tolong suami basuh bilik air, buat yang single dan mengaku single, boleh pergi ke kompleks membeli belah terdekat untuk mencari pasal atau korang semua boleh membuat apa saja yang korang suka di hujung minggu. Tinggalkan stress di hujung minggu.


Ok, aku nak bersenam injak perut sampai keras dengan Aqil & Ammar.


3 ulasan:

duta berkata...

+ hujung minggu +
weols penuhkan surau je... ada ceramah berbaur politik... tak kira mic mahupun sultan dan di perak! hahaha

Rage berkata...

wekend ku yg menympah..tiap2 thn tgk man u lift up bpl cup..bile team aku nk angkat cup lak nie??huhu..Ader famly leh g jln2 ek x pn lipat kain tlg bini??..ehehehehe

amANI berkata...

^duta^

Alhamdulillah, at least ada jugak peluang pegi masjid waktu hujung minggu. Jurus bebenar.

^rage^

Hahah, season depan tak mungkin jugak kot, Wenger macam nak pegi Real Madrid je.

Menikah la cecepat, boleh ajak bini tengok bola sesama depan tv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...