Advertlets

Rabu, September 02, 2009

Kegiatan Ekstra Ko-kurikulum - Berbuka Puasa @Lambaian JB

Aku takde persatuan Tupperware, ada @Lambaian dengan AMP je, kali ini kegiatan ekstra ko-kurikulum bersama @Lambaian.

Semua @Lambaian sekitar Johor dijemput hadir, tak dapat hadir, sila war-warkan pula pada yang mungkin berkesempatan untuk hadir. Setakat ini ada dalam 15 orang dah konfirm datang. Juga hanya RM15 seorang.

Anak-anak bawah 6 tahun, aku berbesar hati nak sponsor. Tempat solat disediakan. Bawa kopiah, pakai seluar yang boleh dibawa berbincang semayang juga telekong bercorak terkini buat yang perempuan. Lepas berbuka ringan dan semayang, boleh makan sampai bilal bang azan Isyak.


Vietnam Tom Yam? Entah apa kemenda menu ini, tapi kalau nak tahu, harus datang. Keterangan lanjut dan maklumat terkini di blog rasmi @Lambaian.

2 ulasan:

a z m i r berkata...

wah ada poster. ganti duta. hahaha

amANI berkata...

^azmir^

Cuma poster ini bukan aku yang design. Ahli persatuan yang buat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...