Advertlets

Sabtu, April 25, 2009

Hari ini hujung minggu

Seperti sedia ada. Tiada siaran di hujung minggu. Segala komen akan dibalas bila masuk hari Isnin.

Kalau tiada mende nak komen, undilah kisah kesukaan di tetingkap kanan itu. Aku cuma ingin melihat respons. Mana tau, ada yang tidak berkenan dan aku hanya syok sendiri. Hahah.


Juga, kalau-kalau ada lagi pembaca senyap, aku hargai jika meninggalkan jejak. Sekian.

Hujung minggu, anak-anak kerjakan aku.

12 ulasan:

redghost berkata...

Geografi kebangsaan takde peminat...boleh tamatkan siri, Ahmad S rating tertinggi...sila teruskan usaha <---- (saya pembaca senyap..bukan Ahmad S)

Sniper berkata...

En Adam..tak sempat nak belek2 blog En Adam..nanti kalau ade mase saya try2 la belek..jangan lupe kirim salam kat Kak Easy..

~moy~

hanim berkata...

best dpt jumpa amar dan akil. dan baru tahu amani tu gabungan nama kalian suami isteri letak pd anak.

amANI berkata...

::redghost::

Eh, eh, orang suh undi je. Pemprosesan undi dijalankan sendiri pihak SPR. Hahah. Rakyat Malaysia tak suka tengok dokumentari ek?

Ni adalah cabaran untuk aku mendokumentarikan dengan lebih menarik. Hahah. Mekasih atas ulasan lanjut.

Pembaca senyap je ke? Bukan ke ko pon peminat Ahmad S gak? Juga, agak2 wife Ahmad S marah tak aku tulis2 kisah suami dia? Hahah.

amANI berkata...

::sniper::

Moy, mekasih sebab melawat. Nanti aku balas kunjungan.

amANI berkata...

::hanim::

hahah, sape la agaknya yang memecah kod rahsia nama amani tu ek? tak payah buat satu kisah di sebalik nama amANI tu lagi. hahah. Mekasih.

gegula ubat gigi tu sedap. Hahah.

redghost berkata...

wife Ahmad S suka baca cerita2 dari Amani (Pembaca senyap--wife Ahmad S)

AMMOSHAM berkata...

salam adam, mat tiara nie. kasi tambah anak lagi wei...kirim salam kat mat due...

fiziskandarz berkata...

hey hey hey.. cummel gamba pakai safety helmet.. siap peluh2 bagai.. hoho sungguh engineer skalik :P haa anyways.. gamba muka sendirik kesemuanya thanx to self-timer [ it can do wonders really! ] pastuhs gamba panjang2 tuhs semua stitching [ which is why sometimes hang buleh nampak 2,3 muka aku dalam same pix huhu ] haaaa hang pun dah try panos! i like!! gamba2 distorted bulding tuhs aku mmg suka hoho.. artistic - boring laa tegak2 jeh :P

amANI berkata...

::ammosham::

baik encik belia. nanti aku tambahkan anak pokok cili dulu.

::fiziskandarz::

emm, panos & stich dah buat, tinggal stich dan timer blom buat. takde tripod yang gagah.

Rage berkata...

hahha..rating ahmad s mmg tinggi beb..gua layan jer..

amANI berkata...

::rage::

kasik satu complimentary review la kalau berani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...