Advertlets

Sabtu, Mac 14, 2009

Sori tak dapat join

Sari berita penting.

Mekasih kerana mengajak berjumpa Kuril. Lama tak jumpa sang kuril itu. Harap red & duta yg mengajak bleh tolong sampaikan salam. Bukan apa, bukan tiap2 minggu aku turun KL. Orang KL kata ke JB jauh. Aku rasa
biasa je. Tapi bukan jarak yang memisahkan, tapi budget yang tidak mengizinkan.

Apa pun, semoga bergembira besama rakan2.

Aku perasan, komen dari penterjemah berita konsisten dah sekarang. Jam 11 malam sure dia letak komen. Syabas.

Ok la. Nak pegi Pak Ali makan nasi tengahari dengan keluarga. (tak sangka bleh antar kisah ke blog guna henpon cikai je, 3G pun takde).


6 ulasan:

redghost berkata...

kuril,adzril,adli,pok leh+wife,kuma,ejam,aku telah wat mini gath sambil bercerita mengenangkan kisah alam persekolahan...takpe Amani, nanti nak turun KL kita ajak kawan2 yang area cheras...oh...citer si jedanese pon terkeluar jugak.hehehehe...Duta boleh pulah gi rombongan...rombongan ex-company....dah la mencerca ex-company...leh la join????boleh gitu Amani????

amANI berkata...

::red::

Ramai tu yang datang. Lain kali buat lagi. Pok Leh pon ada. Lama tak dengar khabar.

Duta masih perlukan sumbangan kewangan dari bekas syarikat bertaraf antarabangsa beliau secara sambilan, maka cercaan hanya sekadar kata.

Ah, hujung minggu ini Emon (yang tidak lagi Doraemon bentuk badannya) buat kenduri nikah kahwin. Aku baru dapat kad tadi.

redghost berkata...

aku nikah weekend ni..tapi bukan dengan emon la

amANI berkata...

woit, kat mana? cheras? sabtu ni? kalau aku datang?

duta berkata...

+semua+
sorry tak dapat join kan... perlu nak mengeji aku dalam setiap kata2. hahah... hati2 ye bakal pengantin!

suka la konsep hantar msg kat blog. kan? hahah. Ini jemputan emon, mybe dia ajak kelas seroja je la... eh, emon kelas kita ke? ....hehehe... dia homeroom lain kot! wakakaka... tak dapat kot sampai... tapi usaha la. m working this sat + sun.

saifulazrul berkata...

Kuril saya baru jumpa waktu shopping di Giant Taman Connought dalam dua tiga minggu lepas.

Saya pun area Cheras, awat saya tak tahu berita di jajahan saya, Hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...