Advertlets

Jumaat, Oktober 22, 2010

Mekasih Aleksander Hleb!

Kau kenal orang Belarus? Aku kenai sorang je orang Belarus. Aleksander Hleb. Bukan Helmie Hleb. Tapi ni Hleb yang betul-betul Hleb la. Kapten bola Belarus. Yang main kat Arsenal dulu.

Tapi kemudian pergi Barcelona, tapi tak dapat main. Kemudian pergi pulak Jerman membawa diri ke. Kemudian balik semula ke UK main untuk Birmingham sekarang. Wenger buat tak nampak je. 

Hleb oi. Kalau hang stay kat Arsenal dari dulu, mesti Jack Wilshere mesti tak terrer macam sekarang. 

Aku harap yang membaca blog ini dari Belarus semalam dan kelmarin ni betul-betul la Hleb. Huhu.

Juga, dari Lithuania pon ada minggu ni, ini aku rasa Jiri Litmanen yang buka blog aku nih. Hahah. 

2-3 minggu lepas ada yang datang dari Hong Kong, kerap juga dia bukak blog ni, mekasih juga ye. 

2-3 bulan lepas ada yang kerap datang dari Tokyo. Entah betul dari Tokyo ke tidak, tak pula aku tahu. Kot-kot kompeni dia pakai server internet dari Tokyo macam kompeni lama Nor A yang pakai server Australia. Hahah. 

Aku memang tak tau hangpa semua sapa. Tapi semua yang datang adalah sumber inspirasi blog ini. Mekasih! 



5 ulasan:

~ fiza berkata...

wah dari merata dunia melawat blog amani... tahniah.. =)

Diego Amani berkata...

^Fiza^

Kadang-kadang nak tau jugak sapa yang datang kan. Ni jenguk senyap2 ja. Haha.

moyes berkata...

Aku baru je check stat blog aku..
ade 5 readers dari US..
3 je dari Malaysia..
ntah apela yg diorang baca kt blog aku kan hehe...

~ fiza berkata...

lps ni kn wat entry sesiapa y masuk blog ni dr luar m'sia kena perkenalkan diri hehe

Diego Amani berkata...

^moyes^

Haha, entah orang US tu paham ke tidak tak tahu la kan? Heheh.

^Fiza^

Takyah la nak paksa2, dapat tau ada yang datang buka blog ni pon kira kembang hidung dah tuan punya blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...