Advertlets

Ahad, November 22, 2009

Hari Ini Hari Minggu

Baru saja bai-baikan Aqil, Ammar dan Ezi yang naik bas ke Kulim. Aku hanya akan menyusul ke Kulim hari Rabu nanti.

Untuk tidak memikirkan apa-apa sebelum ia terjadi, jadi jom menikmati hujung minggu seperti biasa. Nanti hari kerja baru pikir hal kerja.

*Point-to-Shoot 101 - Kamera tali lebar sangkut kat tengkuk tak berupaya nak amik gambar macam ni.

3 ulasan:

qis(@_@) berkata...

comel kanak2 itu! x sabar nk jumpe.. boleh duduk bersempit2 tlek mainan.. hahah aqil ammar sama jer..

noor afzan berkata...

ini mainan dorang berdua ke?
ke display kat kedai..?

amANI berkata...

^Qis^Afzan^

Ini adalah taman permainan mereka. Bahagian mainan Jusco. Hahah. Main sampai puas, kemudian simpan semula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...