Advertlets

Khamis, Jun 18, 2009

Khas Buat Mak

Ini khas untuk mak.

Selamat hari ulang tahun kelahiran hari ini.

Hari ini hari rasmi menjadi orang pencen.

Semoga dilimpahi dan dirahmati Allah SWT sepanjang masa.

Moga rezeki bertambah murah dengan kehidupan yang lebih ringkas dan girang gembira.

Kami dan anak-anak mendoakan agar mak sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan kesenangan di dalam kehidupan.

Sekarang adalah masa untuk mengimbau kenangan dan mengingati memori lama. Jadi, kalau ada masa mak mungkin bleh buat blog juga.

Salam sayang.

Ini gambar mak di US masa buat Master dalam tahun 1982 kot


8 ulasan:

Moyes berkata...

bagusnya anak ini..
mengingati tarikh lahir ibu..
bagus2..
bagi komen posting terbaru ye En.Adam...

amANI berkata...

^moyes^

Selain hafal, reminder di henpon adalah berguna untuk mengingati tarikh. Apa guna ada henpon mahal kalau birthday mak pon tak simpan?

Dah komen ye. Mekasih.

sheyda berkata...

di hari mak pencen juga, adelah tarikh aku berjaya melepasi master ngn cemerlangnya!hahaha...yeaaa...dah tamat dah..

Juan Nazlan berkata...

alhamdulillah.. sudah pencen & boleh la rehat..

qis(@_@) berkata...

har3.. nanti adik tunjuk kat mak. hehe

saiful berkata...

Sama-sama doakan Kesejahteraan dunia dan akhirat, InsyaAllah...

Mard berkata...

Beliau pencen di sekolah anak-anak beliau....
:-)

amANI berkata...

^sheyda^

Sudah suksess? Tahniah. Bleh aa pikir-pikir barang hantaran ke hape kan.

^juan^

Syukur, rehat sikit la kot.

^qis^

Ye, mak sudah bagitau dia dh baca.

^saiful^

Sama-sama la mendoakan. Amin.

^T.Mard^

Heheh, camna la leh tak highlight perkara itu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...