Advertlets

Khamis, Julai 07, 2011

Pra Arsenal Asia Tour 2011 - MalaysiaSebulan yang lepas, elok je diberitakan dalam suratkhabar yang Arsenal nak datang Malaysia, aku terus cari kedai World of Cartoons di City Square, punya la nak dapat tiket perlawanan dengan complimentary training pass. Agak pelik juga sebab WOC jual Mikimouse, Looneytunes dan segala kartun Disney, tapi takkan kaunter dia jual tiket bola? Rupanya bukan WOC yang jual, tapi butik Nike, mujur naik tingkat satu lagi je. Apa kejadah promoter letak alamat WOC kat website dia sebagai ejen menjual tiket area Johor. 


Sehari Aqil dan Ammar duk pakai tag training pass tu jenjalan pusing City Square. Aku beli 3 tiket, sorang untuk abang, sorang untuk adik. Dengan harapan aku tak la pergi tengok bola macam masa lawan Man Utd yang mana aku duduk sorang-sorang. Tapi kini, Raman sudah menarik diri demi menjaga bekalan elektrik negara dan tiket dia masih belum berpunya dan aku belum membuat keputusan nak ajak sapa. Ada yang berminat? Tiket paling murah sebab masa pi beli belum konfem lagi apa jadual kerja. Kalau tak dapat pi, tak la terbakar sangat. Kalau dapat pi, duduk macam masa tengok Man Utd dulu. Yellow gate belakang gol depan ada skrin dan papan waktu. Ok la.


Untuk training pass, aku berhajat nak bawak Aqil dan Ammar pergi tengok. Sebab ada 3 pass. Kot dapat lagi satu pass, bawak Ezi dan Ayman sekali. Training pass duduk kat Grand Stand. Kasik pendedahan awal kalau-kalau depa berminat nak sepak bola secara serius.


Minggu depan cuti dah konfem. Budak pula cuti hari rabu, selasa ada hari sukan, tak la ralat sangat kalau 2 hari tak pegi sekolah pon. 


Untuk persiapan, berikut adalah kain rentang yang kot-kot rasa nak bawak. Tapi entah berguna ke tidak dalam 2-3 hari nanti sebab ura-uranya dah macam lain. Apapon, kali ni dapat tengok pak Wenger secara langsung. Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...