Advertlets

Isnin, Oktober 31, 2011

Chelsea 3 - 5 Arsenal

Adoyai, sejak satu momen kemurungan, bertimpa-timpa pula momen kegembiraan. 

Ini juga tidak dapat tidak harus ada dalam lembaran blog ini.

Kenapa? 

1. Sejak aku kenal Arsenal, depa tak pernah dapat 5 gol di Stamford Bridge. Menurut rekod, kali terakhir pada Chelsea bolos 5 gol melawan Arsenal di Stamford Bridge adalah 1934. Peh, sebelum Jepun menjajah Tanah Melayu lagi!.

2. Sejak terbiasa dengan game Arsenal yang hujung-hujung mesti kecewa, kali ini dapat melompat (sambil dukung anak!) 3 kali untuk comeback gol dan 2 gol mendahulu dengan Chelsea, itu luar biasa. 

 Van Per5ie
Ibarat pinang dibelah lima.

3. Selalunya mesti risau defender Arsenal goyang, tapi kali ini goyang lagi defender Chelsea. Terry power lagi kental? Bukan makwe kawan sahaja dia pandai tibai, kali ni tertutuh padang sendiri.

Terry dan padang yang ditutuh. Main sendiri simpan sendiri.

4. AVB masa celebrate gol ketiga, dia punya enjoy macam dengan pengumuman raya! Huhu.

Beristinjak di tepi padang? Eh, macam pernah tengok gaya ni.

5. Akhir kata, supporter Chelsea ada sms aku, berapa predicition malam nanti? Aku kata Arsenal akan menang tipis, dia kata, Torres mengganas kot nanti! Last-last, siap bungkus 5 gol! Eh, Torres main ke? Kui kui kui.

CH3l5EA 3-5 AR53NAL !!

2 ulasan:

mrfactoid berkata...

hehehe....tu prediction main kat emirates nanti laa...lol

Diego Amani berkata...

Boleh makan ke nanti kat Emirates? Haha.

AVB macam tak lama je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...